Crypto app

Ben je op zoek naar de beste crypto app van 2024? Zoek dan niet verder want in dit blog item vertellen we je alles over de 4 beste apps om te starten met het handelen van Bitcoin en alt-coins.

Graag vertellen we je meer over de apps en adviseren we welke crypto app het beste bij jou past. Ideaal toch! 

Disclaimer: Wij zijn geen financiële adviseurs. Doe altijd je eigen onderzoek als je geld gaat investeren in crypto en investeer alleen geld dat je kan missen. Wel zo eerlijk toch!

1. Bitvavo – crypto kopen app

Crypto kopen app van bitvavo

Bitvavo is naar onze mening de beste crypto kopen app die Nederlanders en Belgen kunnen gebruiken. Via de app kan je eenvoudig, snel en goedkoop cryptovaluta kopen. De fee’s zijn laag (tussen de 0% en 0,25%) en dat is ideaal als je in crypto wilt investeren. Deze app is dus erg fijn voor beginnende en gevorderde crypto handelaren die een graag gebruik maken van een app om crypto te kopen. 

De app van Bitvavo kan je voor Android en iPhone apparaten downloaden. Wist je dat je meer dan 150 verschillende soorten crypto op Bitvavo kan kopen? Naast een ruim aanbod kan je crypto kopen, verkopen, versturen en vasthouden voor de lange termijn. Ook kan je crypto staken. Je krijgt dan tot 7,5% rente over de cryptovaluta die je op dat moment aan het staken bent. Het fijne is dat elke maand het staking bedrag wordt uitbetaald!  

Voordelen van Bitvavo

✔︎ Duidelijke grafieken;

✔︎ veel keuze uit meer dan 150 cryptocurrencies;

✔︎ lage fee van 0% tot 0,25%;

✔︎ tot 7,5% rente als je crypto stake;

✔︎ zijn gereguleerd en geregistreerd bij De Nederlandse Bank;

✔︎ crypto staken

✔︎ geavanceerde interface voor ervaren traders;

✔︎ simpele interface voor beginnende traders;

✔︎ gewoon betalen met iDeal.

Als je deze maand nog registreert bij Bitvavo kan je tot €1000 gratis handelen. Je betaalt dan geen handelskosten! Wil je gebruik maken van deze welkomstbonus? 

Download dan de Bitvavo crypto App of meld je aan via de website >>>

2. Coinbase – crypto wallet app

Crypto wallet app van Coinbase

Coinbase is de grootste speler op het gebied van crypto. Het is een erg gewaardeerd platform waar je als beginnende crypto investeerder snel uit de voeten kunt. De app heeft meer dan 50 miljoen gebruikers verspreid over de hele wereld. Met een ruim aanbod aan cryptovaluta en lage handelskosten zijn ze een eenvoudige crypto kopen en wallet app. Je hebt dus net als bij Bitvavo een veilige online portemonnee.

Ben je een ervaren crypto investeerder of kom je pas net om de hoek kijken? Voor beide is Coinbase een ideale crypto app met veel functies en je kan gratis crypto verdienen door korte cursussen te voltooien. Je hebt wel één nadeel en dat is dat je bij Bitvavo veel meer verschillende soorten cryptovaluta kan kopen dan bij Coinbase. 

Voordelen van Coinbase

✔︎ Wereldwijd een groot crypto platform;

✔︎ keuze uit meer dan 50 cryptocurrencies;

✔︎ lage handelskosten;

✔︎ mogelijkheid om crypto te staken;

✔︎ goede beveiligingsopties van je wallet; 

✔︎ eenvoudige app en website voor beginnende traders;

✔︎ gewoon betalen met iDeal;

✔︎ automatisch kunnen kopen van crypto;

✔︎ prijs waarschuwingen aanzetten, zodat je op het juiste moment kan kopen en verkopen.

Coinbase heeft minder geavanceerde opties en een minder groot aanbod dan Bitvavo, maar je kan wel gratis crypto verdienen. Wil je dat ook? 

Download dan de Coinbase crypto app of meld je aan via de website >>>

3. ByBit – crypto handelen app

Crypto handelen app ByBit

ByBit is een crypto handelen app en website waar traders hun trade kunnen plaatsen. Wij raden je aan om je trades via de website te plaatsen omdat een app op je telefoon minder overzichtelijk is dan je laptop of desktop. Je kan dan eenvoudiger je take profit, stop loss en trigger price in te stellen. 

Wil je graag stap-voor-stap zien hoe je een trade kan plaatsen op het trading platform van ByBit? Lees dan ons blog Bitcoins traden.

Voordelen van ByBit

✔︎ Fijne interface die je snel kan leren;

✔︎ bij regelmatig te storten en te traden krijg je van ByBit bonussen;

✔︎ als je deze maand begint met traden op ByBit krijg je 20 dollar gratis op je account gestort;

✔︎ handelen met leverage;

✔︎ crypto kopen via het platform, dus je hoeft geen wallets te gebruiken;

✔︎ uiteraard kan je ook crypto versturen als je die in een andere wallet hebt;

✔︎ op het platform kan je betalen met iDeal, PayPal en credit card.

Wil je beginnen met traden? Krijg 20 dollar gratis op je account en als je regelmatig trade kan je tot 500 dollar gratis verdienen! Wil je dat ook?

Download dan de ByBit crypto app of registreer je via hun website >>>

4. Tradingview – Crypto koers app

crypto koers app tradingview

Tradingview is een bekende crypto koers app. Waar je naast de crypto koers ook koersen kan bekijken als valuta, bonden en aandelen. Voor iemand die regelmatig wilt traden is dit een erg fijne tool, maar ook voor de lange termijn investeerder is dit een fijne crypto koers app, omdat je jaren terug kan kijken. 

Kan je alleen crypto koersen bekijken in Tradingview?

Nee, je kan volledige technische analyses maken via de website en app. Het moment dat je instapt en de momenten dat je verkoopt kan je dus voordat je investeert ‘tekenen’. Dit is erg fijn omdat je vooraf bepaald hoeveel risico je wilt lopen en hoeveel geld je kan verdienen.

Bekijk de onderstaande video als je een korte tutorial wilt over Tradingview. In de video wordt kort uitgelegd wat tradingview is, hoe je het platform kan gebruiken en welke instellingen je kan veranderen om nog accurater te kunnen traden. 

Het inkopen en verkopen van crypto wordt dus nooit meer een gokje als je een technische analyse in Tradingview.com maakt.

Conclusie: beste crypto app 2024?

Wat is de beste crypto app van 2024? Dit is een vraag die erg persoonlijk is omdat er verschillende soorten crypto handelaars zijn. Je kan een lange termijn investeerder zijn, maar je kan je ook dagelijks bezig houden met daytraden crypto

Je moet dus eerste bepalen wat voor crypto investeerder/ handelaar je bent. Wij vinden crypto zo leuk dat we swingtraden en investeren voor de lange termijn. 

Wil je investeren voor de lange termijn? 

Dan zijn Coinbase en Bitvavo de twee beste apps. Onze favoriet is Bitvavo omdat je daar meer keuze hebt om verschillende crypto te kopen, maar ook voor het staken van crypto. Naast een eenvoudig te gebruiken app hebben zij ook een fijne website waar je kan kiezen om een geavanceerde versie te gebruiken. Bitvavo heeft het allemaal. 

Registreer je bij Bitvavo en krijg over de eerste €1000 geen handelskosten >>>

Wil je toch liever swingtraden en/of daytraden? 


Dan raden we je aan om ByBit te downloaden. Dit is de eenvoudigste website en crypto app als je wilt beginnen met traden. Ook wordt het platform door veel Nederlanders gebruikt, waardoor je ook veel informatie over het platform kan lezen. 

Dit blog is als laatst ge-update op 29-01-2024.

Meld je aan om direct 20 dollar te verdienen en als je regelmatig trade verdien je tot 600 dollar >>>

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *