Disclaimer

Wij hanteren de regels van de AFM omdat we gezien kunnen worden als een FinFluencer. Om die reden hebben we bij alle artikelen een disclaimer staan die je waarschuwt. Maar om dit completer te maken hebben we deze pagina geschreven, zodat je precies weet dat onze content alleen voor educatie en amuserende doeleinde zijn.

Wij zullen je nooit opdringen om een cursus te kopen of om in iets te investeren als je dat zelf niet wilt. Denk dus altijd goed na voordat je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen acties.

Onze redactie Money Insider geeft geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de content die we plaatsen. Ook behoudt Money Insider de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

Heb je geen verstand van traden of investeren? Dan mag en kan je altijd een gecertificeerde financieel adviseur benaderen die je mag adviseren. Wil je hier graag meer over weten dan verwijzen we je naar de website van de AFM over financieel advies.